Strona domowa klanu Kaishaku
Strony: 1
Witam,
w związku z niedawnym zakupem prosiłbym o przyjęcie mnie w charakterze gościa do sekcji BF2 :)
WoW nadal pozostanie moją główną grą, ale przyjemnie będzie się od czasu do czasu rekreacyjnie postrzelać się z ludźmi z klanu. Na poważne granie nie bardzo starczy życia, poważnie gram już w WoW :)
Wiek, informacje o mnie etc. dostępne w podaniu do sekcji WoW tutaj. Nie ma sensu chyba przyklejać...
Szara Eminencja
Siłą rzeczy ciężko będzie mi uznać się za pełnoprawnego członka :) W jednym tygodniu mogę się zalogować, w drugim nie. W związku z tym będę się starał unikać wszelakich konkursów, turniejów, 'poważnych' treningów etc. ponieważ ze względu na tryb mojej gry w BF'a nie będę mógł odpowiedzialnie brać w nich udziału, bo będę całość traktował czysto rekreacyjnie. I w związku z tym, że wszystko załatwiamy 'na papierze', chciałbym uniknąć sytuacji w przyszłości, w której ktoś mi zarzuci, że traktuje swoje członkostwo w sekcji 'niepoważnie', albo nie wywiązuje się z zobowiązań wobec sekcji :)
Nex... moze powtorze co napisalem :
NuterX napisał:
gosci nam nie potzreba
, ale jako gracza (moze mniej aktywnego i grajacego dla relaksu) zapraszamy i jesli nikt nie bedize mial nic przeciwko do oTAGowania sie w grze
Strony: 1